The 5-Second Trick For تخریب ساختمان در تهران
The 5-Second Trick For تخریب ساختمان در تهران
Blog Article
↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بیبیسی فارسی. دریافتشده در ۲۴ مه ۲۰۲۲.
↑ «تجمع شبانه مردم آبادان با شعارهایی علیه حکومت و پیمانکار متروپل». ایران اینترنشنال. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.
↑ «افزایش قربانیان حادثه متروپل به ۱۶ نفر». جامجم آنلاین. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
ساختمان مجاور که افراد ممکن است درآن باشد باید چک و بررسی شود. کارفرما بایستی گواهی یا مجوز مکتوب برای عملیات های تخریب داشته باشد.
↑ «مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثهٔ متروپل آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۲ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
بر اساس مجموعه اسنادی که به ایران اینترنشنال رسیده، موعود شمخانی، برادرزاده علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده خامنهای در این نهاد، حسین عبدالباقی را برای سرمایهگذاری به شهرداری آبادان معرفی کرده است.
کاملا حرفه ای متعهد و تمیز کار انجام دادن رضایت کامل داشتم قابل احترام و خوش برخورد حتما مجدد ایشان را معرفی ب دوستان و خانواده خواهم کرد تشکر از سنجاق بابت معرفی ایشان
اولین سوالی که برای پیمانکار مهمه اینه که بتونه تشخیص بده باید ساختمان رو با روش دستی از بالا به پایین تخریب کنه یا با ماشین های سنگین مثل بیل مکانیکی ، گوی تخریب ، لودر ، کامیون و …
از سوی دیگر، برخی از مالکان نیز به خاطر کمبود منابع مالی قادر به تامین هزینه های صدور مجوز نیستند و همین عامل پرونده آنها را با تاخیر همراه می کند.
به همین خاطر همین روش تخریب دستی از بالا به پایین (منظور از طبقه بالا تخریب شروع میشه تا پایین ساختمان) در تهران بیشتر رواج داره.
وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران تخریب ساختمان در تهران گفت: «در هیچ حادثه ای در کشور این میزان ماشینآلات متنوع و متعدد مهیا نشده است. تقریباً تمام تجهیزات لازم شامل انواع جرثقیلها، بیل مکانیکی، برش پلاسمایی، کاتر و… به منظور آواربرداری به محل اعزام شده است و بیش از این تعداد، مکان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان گنجایش حضور ماشینآلات را ندارد.»
↑ «یک روز عزای عمومی در آبادان و خرمشهر اعلام شد». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «تدفین مریم از جانباختگان متروپل». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۷. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۴.
ج – ساختمان با اسکلت بتنی : در این نوع سیستم سازه ای هم مشابه ساختمان با اسکلت فلزی ابتدا دیوارها را تخریب میکنیم و سپس سقف طبقات از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود. برای تخریب ایمن تر بهتر است از چکش هیلتی استفاده شود.